Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 21-Jun-2009 15:50
LPS GIAN...PUUHAMAA 2ND TIME
Mula2 nk pi Puuhamaa ramai2 minggu ni, tapi disebabkan ada halangan hanya family yani yg available. Dan pada asalnya kitaorg nk pi Serena sbb mungkin minggu depannya br nak pi Puuhamaa..tapi pagi td bila tgk cuaca yg tersenyum ceria, terus tukar haluan pi ke Puuhamaa...heheheh..jgn mare.

Sampai awal pukul 10.15 pg, mmg x ramai org...sukenyaaaa. Kitaorg pi main dry park dulu kmdn makan. Lps tu br pi water park. Lenggang sehhhhh..kitaorg yg awal masuk. Yani tukar baju lambat, Syaza dan Auni dh main dulu. Abg kamal ter advance suruh main gelongsor tanpa lihat kedalaman kolam, Auni hmpir lemas. Lps tu dia terus fobia....alamakkkk, puas pujuk. Yg si Iris plak asyik panjat keluar masuk..jenuh nk pegang..asyik main tepi..main sampai hidung dan bibirnya dh naik biru..x serik lagi tu..hahahah. Syaza main celup badan je...

Kmdn kitaorg tukar baju balik dan train keliling 3/4 kawasan Puuhamaa. Cdgnya nk balik la lps tu tapi Syaza dan Auni mcm nak main air balik. Maka, kitaorg pun pila tukar baju main balik kat tpt yg ada air pancut. Kamera dh out so x de gmbr yek. Kali kedua ni, Yani dan Iris dh penat jadi x tukarla. Lgpun sekejap je, Auni dh mula nk masukkan kaki...nk kene ajar balik ni supaya x fobia...ambik kelas swimming kang...boleh ayang?

Dalam kereta, semua tido kecuali hubby la...ponekkkk walaupun main airnya skjp je. Lps ni nk try Serena la sbb Auni takut kt Puuhamaa. Tgkla...kdg2 berubah gak..Apa2pun hari ni happy sgt sbb dh lepas gian nk rasmikan swimming suit muslimah yg baru beli. X de guard yg tegur sbb dorg tgk kitaorg anak beranak sedondon pakai..heheheh...lps ni x de lg alasan x bole main air..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016